Betingelser

Du kan her læse om Deadly Daisies' betaling, levering, fortrydelsesret og reklamation.

Alle beløb er i Danske kroner og er inkl. moms. JULEGAVER 2020

Giver du en Deadly-Daisies-julegave?

Hvis du er usikker på størrelser, kan du nu købe et gavekort.
Du modtager kortet via mail, som .pdf fil, klar til udprint. Bestiller du samtidigt fysiske varer, sendes gavekortet med fysisk, i en kuvert.

Julegaver kan byttes frem til d. 7. januar 2021, hvor modtager skal have afsendt og sendt en mail til kontakt@deadlydaisies.dk. Andet kan evt. aftales.

Skriver du i notefeltet ved bestilling, at det er en julegave, påsættes der byttemærke med info. 


Betaling

Deadly Daisies modtager betaling med kort. Du kan også betale med bankoverførsel, skriv da til kontakt@deadlydaisies.dk Bemærk at alle beløb er i Danske kroner og er inkl. moms. 


Levering 

Vil du gerne have hjemmelevering?
Eller selv bestemme dit udleveringssted?
Så notér det i note feltet når du laver din bestilling.

Deadly Daisies indleverer til DAO på alle hverdage og efter indlevering, vil du kunne afhente inden for 2-4 dage. 
Hvis intet er noteret, udvælger jeg et sted tæt på din adresse, med rimelige åbningstider.
Du vil modtage en e-mail og sms når din pakke er indleveret, og kan derigennem følge den via tracking link, der sendes af DAO.
Du har selv ansvaret for at afhente din pakke.
Hvis pakken ikke afhentes inden DAO’s frist, vil den blive tilbageleveret, og du står så selv for evt. nye leverings omkostninger. 


Fortrydelsesret 

Der gives 14 dages returret på varer købt i Deadly Daisies’ Webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Du står selv for returnings omkostninger.
Fortrydelse skal anmeldes via mail, og tilbagesendes senest 14 dage efter modtagelse.
Du skal sende en mail til kontakt@deadlydaisies.dk, hvor du oplyser navn, ordre nr. Og konto nr, samt hvornår der afsendes. Du sender pakken til: 

Deadly Daisies
Lokesvej 14
4220 Korsør 


Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsretten gælder for fejl i materiale eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening eller behandling af produktet.
De omkostninger til fragt der måtte være i forbindelse med dette, står du selv for. Ved returnering skal der henvendes til kontakt@deadlydaisies.dk, hvor du i mailen skriver ordre nr. Og hvilke fejl din ordre har. Reklamationer sendes til:
Deadly Daisies
Lokesvej 14
4220 Korsør 

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav. 


Varens stand, når du sender den retur 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.
Du kan altså prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.